APARTAMENT 02

. Conceptul proiectului a fost definit de latura funcțională a apartamentului, tradusă aici în diferitele spații de depozitare prezente în fiecare colț. clienții și-au dorit un spațiu foarte bine organizat, curat și aerisit, în care stilul minimalist se îmbină cu elemente din stilul industrial. Atmosfera caldă și primitoare este dată de pata de galben a canapelei și de esența naturală a lemnului care îmbracă atăt pardoselile cât și tavanul acestui apartament.

CASA B

. Natura joacă un rol esențial în amenajarea acestei case de vacanță. La exterior, limbajul fațadelor se află în antiteză cu verdele pădurilor din Bucsin. Contrastul creat prin tencuiala albă și placajul din lemn vopsit în negru atrage atenția asupra geometriei clare a volumului și a îmbinării lui cu liniile organice ale dealurilor înconjurătoare. La interior, povestea își schimbă firul.

. Natura pătrunde la interior prin ferestrele mari și se desfășoară în toată splendoarea ei pe un fundal creat în intregime din lemn, fie că e vorba de bucătărie, de dormitor sau living. A fost una din provocările cu care s-a confruntat arhitecta Cindy Gal și Alsena: conceperea și producerea în întregime a mobilierul aflat în cabana.