producator mese lemn masiv

producator mese lemn masiv

. alsena - producator de scaune, mese, canapele si/sau multe alte produse din lemn masiv

producator mese lemn masiv

. CASA B

producator mese din lemn masiv

. Natura joacă un rol esențial în amenajarea acestei case de vacanță. La exterior, limbajul fațadelor se află în antiteză cu verdele pădurilor din Bucsin. Contrastul creat prin tencuiala albă și placajul din lemn vopsit în negru atrage atenția asupra geometriei clare a volumului și a îmbinării lui cu liniile organice ale dealurilor înconjurătoare. La interior, povestea își schimbă firul.

. Natura pătrunde la interior prin ferestrele mari și se desfășoară în toată splendoarea ei pe un fundal creat în intregime din lemn masiv, fie că e vorba de bucătărie, de dormitor sau living. A fost una din provocările cu care s-a confruntat arhitecta Cindy Gal și Alsena: conceperea și producerea în întregime a mobilierul aflat în cabana. 

.Ca si producator de scaune si mese din lemn masiv incercam ca pentru fiecare proiect sa mentinem totul cat mai minimalist, asadar,  S-a păstrat culoarea și textura naturală a lemnului în fabricarea mobilierului, iar în combinație cu textura naturală a cărămizii sau a pietrei folosite la interior, crează o atmosferă călduroasă, primitoare, de vacanță. Amenajarea este una minimalistă tocmai pentru a scoate în evidență calitățile acestor materiale.

. Open space-ul de la parter cuprinde zona de zi, zona de luat masa și bucătăria. Delimitarea spațiilor se face în mod subtil, prin folosirea diferitelor pardoseli (parchet în zona de zi și plăci ceramice care imită terrazzo în zona de hol și bucătărie) sau a jocurilor de planeitate la nivelul tavanelor.

. Mobilierul este realizat în întregime din PAL furniruit cu furnir de fag, iar poziția ferestrelor a determinat design-ul și amplasarea finală a acestuia. În living, corpurile de depozitare care îmbracă un perete de sus până jos se termină cu o zonă de citit care încadrează golul într-o ramă de PAL și crează un spațiu comfortabil și intim. Masa de dining și scaunele din colecția NOR sunt amplasate în fața celeilalte ferestre, lângă șemineu, și crează astfel un spațiu care invită la socializare, dar și la admirarea peisajului.

. Separarea bucătăriei de restul spațiilor se face și prin două piese de mobilier. Este vorba despre două dulapuri care merg până în tavan și care pot fi utilizate atât din bucătărie cât și din holul de acces. Ele marchează în mod subtil intarea în bucătărie, dar maschează și stâlpul și grinzile care ar fi fost altfel vizibile la interior.

. Scara neagră este “încastrată” în lateral de corpurile de depozitare din bucătărie, dar și de spațiile de depozitare pentru veselă și tacâmuri construite în spațiul liber aflat sub ea. Ele sunt ușor de accesat din dining, unde este cea mai mare nevoie de ele.

. Mobilierul de bucătărie este și el realizat în întregime din PAL furniruit cu fag, cu accesorii de la HAFELE și Blum. Ea se întinde pe un perete întreg, și oferă ample spații de depozitare atât prin corpurile suspendate cât și prin cele de la sol. Frigiderul și chiuveta au fost ascunse în spatele scării pentru a oferi o imagine curata a spațiului chiar și atunci când cineva gătește. Nuanțele de alb și gri prezente în pardoseală și backsplash echilibrează tonurile naturale de maro ale lemnului.

. Stilul minimalist se păstrează și în dormitoare. Dormitorul matrimonial se află la parter și are deschidere spre o terasă exterioară cu ciubăr. Pe lângă patul central realizat din acelasi PAL furniruit, dormitorul dispune de spații de depozitare și un șemineu pe lemne placat cu cărămidă.

. Dormitorul de la etaj este mai spațios pentru a putea găzdui mai multe persoane. Înălțimea generoasă a camerei a făcut posibilă decopertarea structurii acoperișului, astfel că linia curată a căpriorilor este vizibilă la interior, și crează acea atmosferă de munte, de vacanță pe care și-au dorit-o proprietarii.

. Băile sunt mici și funcționale. Baia matrimonială este placată în tonuri de gri și verde care amintește de pădurile înconjurătoare. Mobilierul este din lemn masiv pentru a rezista mai bine la umezeală, iar dușul este walk-in pentru a ocupa cât mai puțin spațiu. Același duș și tonuri de gri sunt întâlnite și în baia de oaspeți, împreună cu mobilier minimalist din lemn masiv.

producator mese lemn masiv

. alsena - producator de scaune, mese, sau canapele din lemn masiv