producator scaune lemn masiv

producator scaune lemn masiv

. Alsena - Producator de scaune, mese din lemn masiv

.DESPRE NOI

producator scaune lemn masiv

. povestea ALSENA este o poveste de familie, care si-a inceput activitatea acum 30 de ani ca si producator de scaune, mese si multe altele din lemn masiv. i-am pus bazele în 1992 în orașul Sărmașu, la granița dintre județul Mureș și Cluj, în inima Ardealului, pentru a fi aproape de toți clienții. de atunci activăm pe piața industriei mobilierului ca furnizori de piese componente. cele trei hectare pe care se întinde fabrica găzduiește utilaje moderne de ultimă generație, precum mașini cu  comandă numerică, mașini de debitat în pachet, mașini de găurit și de formatizare automată.

. lemnul este personajul principal din această poveste și îl tratăm cu respect încă de la început. impactul asupra mediului este una din proritățile noastre, de aceea ne asigurăm mereu că el provine din surse sigure și este certificat FSC. îl depozităm, îl uscăm, îl prelucrăm în toate modurile disponibile nouă: de la piese de mobilier în serie(scaune, mese, canapele, etc.) pentru producătorii de mobilă, la ornamente din lemn masiv, mobilier din PAL și MDF până la comenzi personalizate pe nevoile și gusturile clienților. ne-am servit fidel clienții timp de trei decenii și acum credem că este momentul să scriem un nou capitol în povestea ALSENA.

. din anul 2022 am început să lucrăm la propria colecție de piese de mobilier. acest proiect a fost initiat de arhitecta Cindy GAL. sub atenta ei supraveghere, vă oferim o gamă de piese de mobilier finit de înaltă calitate, toate realizate în funcție de cererea clienților.

producator scaune lemn masiv

producator scaune lemn masiv

. simplitatea și sinceritatea sunt două din valorile care caracterizează aceste piese de mobilier. ne încântă textura lemnului, culoarea lui, naturalețea. sutele de oră de muncă, de proiectare, de testare au un singur scop: să creeze piese de mobilier oneste, care pun în valoare tot ce are mai bun de oferit lemnul ca și material.

. apreciem valorile locale si suntem pe principiul de a folosi tehnologii cunoscute ca producator de scaune sau mese din lemn masiv, astfel mare parte din productie se desfasoara in cadrul companiei noastre sau in colaborare cu firme locale. în acest fel putem sa urmarim toti pasii de productie indeaproape si putem controla calitatea produselor noastre. produsele noastre sunt bazate pe cercetare si testare, avand modele autentice care prezinta o adevarata provocare in ziua de astazi in care pare imposibil de a crea cu adevarat ceva nou. asumarea acestor riscuri in beneficiul utilizatorilor si al culturii pot fi considerate o contributie in evolutia designului romanesc.

. modern, minimalist, funcțional, și nu în cele din urmă, sincer.

. vă mulțumim că sunteți alături de noi în acest nou capitol din povestea ALSENA.

. ne puteti gasi si pe FACEBOOK

producator scaune lemn masiv