. Politica de livrare si retur

. Produsele noastre sunt unice si cu finisaje pretentioase. Produsele noastre au dimensiuni si greutati variabile si de aceea nu se pot transporta in orice conditii.
. Sunt produse cu finisaje care se pot degrada la manipulare pe care putin curieri profesionisti le  transporta.

. Sunt si produse de volume mici la care poate fi definita o taxa de transport clara. Acelasi produs in cantitate mare poate fi greu si poate genera costuri de transport mai mari.Sunt produse la care costurile de ambalare si protectie au o valoare semnificativa.

. De aceea va rugam ca inainte sa lansati comanda si sa platiti sa cereti informatii la firma pentru confirmarea stocului si a conditiilor de livrare. Conditiile internationale si consecintele razboiului pot afecta de asemenea stocurile.

. Daca sunteti persoana fizica care nu are legatura cu tehnica este bine sa apelati la o persoana  autorizata sau macar la un cunoscator pentru produsele simple, atat in consiliere, cat si la montaj. Sunt insa multe produse care se inglobeaza in mobilier sau in amenajari si constructii doar de anumiti profesionisti care cunosc tehnologia si au scule specializate.

. Garantia pentru produse va fi acordata doar daca sunt montate de profesionisti pentru mobilier care necesita asambalarea de catre profesionisti.

. Magazinul online www.alsena.ro  este destinat tuturor  persoanelor fizice cu varsta de peste 18 ani si tuturor persoanelor juridice.

. Pentru orice achizitie de pe www.alsena.ro  este indicat sa purtati o discutie cu un consultant din firma.

. Suntem persoane bine pregatite, activam in domeniu de 30 de ani , insa va rugam sa aveti rabdare ca sa va putem da cele mai bune sfaturi. Toate piesele care se vand de noi , se monteaza,  si se folosesc respectand anumite conditii. Cea mai mare parte dintre acestea se folosesc in interior si se intretin conform instructiunilor date de producator.

. Ne dorim sa fiti multumiti  mai ales cand  achizionati un produs frumos care va fi pozitionat potrivit in cadrul proiectului dvs!

. Livrare:
. In functie de disponibilitatea produselor, termenul de procesare al comenzii poate varia.

. Pentru produsele aflate in stoc, termenul de procesare al comenzilor este de 3 zile  lucratoare, in timp ce pentru produsele pe comanda termenul este variabil.(2-6 saptamani ) in functie de complexitatea produselor si volumul comenzilor.

. In cazul in care cantitatea solicitata de Cumparator nu este disponibila pe stoc la momentul lansarii comenzii, acesta va fi instiintat de noul termen si va putea decide daca este de acord sau nu.

. Magazinul  online www.alsena.ro va pune la dispozitie livrarea prin Fan curier, respective Pall-EX,in functie de dimensiunea produsului,daca necesita sa fie paletizat sau nu.

. Livrarea se va face la adresa mentionata de catre Cumparator.

. Livrarea se face  pe teritoriul Romaniei sau a altor tari..

. Taxa de livrare va fi comunicata ulterior  si poate suferi modificari in functie de greutatea si volumul coletului, dar si destinatia acestuia.

. Sambata, Duminica si in perioada sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.

. In cazul in care comanda poate suferi intarzieri, Cumparatorul va fi anuntat prin e-mail la adresa mentionata in comanda.

. Termen de livrare: 2-3 zile lucratoare de la plecarea coletului de la noi (acest termen se adauga la termenul de procesare al comenzii).

. Retur:
. Depunem toate eforturile ca informatiile de pe acest site sa fie cat se poate de precise. Insa, nu putem garanta ca toate descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale sunt precise, complete sau fara niciun fel de eroare. Daca un produs este diferit fata de descrierea de pe site, il puteti returna respectand Politica de Returnare a site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

. Produsele se pot returna numai daca Cumparatorul a notificat intentia de retur pe e-mail catre Vanzator si prin completarea formularului de retur de mai jos.

. Consumatorul, persoana fizica, are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

. Cumparatorul are obligatia sa returneze produsul cumparat doar in ambalajul original cu eticheta produsului  si in starea in care a fost receptionat, fara urme de montaj sau alte interventii. Daca un produs va fi deteriorat sau va avea urme de uzura, zgarieturi, lovituri, crapari, pete, arsuri, material agatat, decolorari,, ciobiri  rezultate in urma manipularii incorecte in zona usilor, scarilor de bloc, holurilor sau rezultate in urma contactului cu diferiti pereti,produsele deteriorate in urma dezambalarii necorespunzatoare, folosind obiecte dure sau ascutite care duc la taierea, frecarea sau zgarierea suprafetelor, frecarea cu materiale abrazive,utilizarea unui produs de interior in zone exterioare, expunerea produsului direct la soare, la surse de cadura directe (ex: masa din lemn masiv amplasata langa un calorifer), la temperaturi prea mari sau prea mici, umiditate nerespectand intructiunile de utilizare ale produsului (ex: o umiditate foarte scazuta in cazul lemnului masiv duce la crapaturi), , ne rezervam dreptul de a refuza returul.

. Formularele de Retur a caror data de completare excede termenul maxim prevazut nu vor putea fi luate in considerare.

. Returul produselor se face prin curier, la sediul Vanzatorului, respectiv Societatea ALSENA COM IMPEX S.R.L. cu sediul social situat in P-ta Garii nr. 1 Localitatea Sarmasu 547515 Jud. Mures.  Costurile directe pentru returul produsului cad exclusiv in sarcina Cumparatorului. 

. Dupa primirea returului, Vanzatorul va verifica starea produselor si va returna suma de bani platita (din care se vor scadea taxele de transport) in termen de maxim 14 zile in contul Cumparatorului indicat in formularul de retur.

. Pentru comenzile achitate cu cardul, suma va fi returnata pe IBAN-ul de card utilizat la tranzactionare.