Producator canapele cluj

producator canapele cluj

. compania noastra de productie de canapele din Cluj este specializata in mobilier cu design minimalist. Designurile noastre minimaliste sunt simple, dar elegante, facandu-le o potrivire perfecta pentru orice casa moderna. Ca o companie de familie, ne mandrim cu atentia acordata detaliilor si calitatea produselor noastre. Folosim doar cele mai bune materiale si cele mai recente tehnici de fabricatie pentru a ne asigura ca canapelele noastre sunt atat elegante, cat si durabile.

producator canapele cluj

. APARTAMENT 02

Producator canapele cluj

. conceptul proiectului a fost definit de latura funcțională a apartamentului, tradusă aici în diferitele spații de depozitare prezente în fiecare colț. clienții și-au dorit un spațiu foarte bine organizat, curat și aerisit, în care stilul minimalist se îmbină cu elemente din stilul industrial.

. atmosfera caldă și primitoare este dată de pata de galben a canapelei și de esența naturală a lemnului care îmbracă atăt pardoselile cât și tavanul acestui apartament.

. în amenajarea acestui apartament, ALSENA a contribuit cu realizarea parchetului din lemn masiv, a tavanelor placate cu același tip de material, a mesei de dining și a măsuțelor de cafea din living. pentru realizarea lor s-a folosit lemn din esență de frasin.

. s-a optat pentru a placa tavanul fals cu același tip de lemn folosit și la parchet pentru a crea continuitate în spațiu și o amenajare unitară. lemnul continuă pe aceeași direcție pe perete și pe tavan pentru a elimina orice diferență de textură între cele trei planuri. tavanul fals separă discret zona de birou de living. sistemul de îmbinare dintre plăci este de lambă-uluc.

. blatul meselor este realizat din același tip de lemn. el este compus din două rânduri de lemn lipite între ele, iar imaginea finală duce cu gândul la piesele de lego asamblate una peste alta. blaturile sunt montate pe cadre din metal cu o geometrie simplă, toate vopsite în negru pentru a crea contrast și a aduce un aer industrial în casă.

. principiile ALSENA se regăsesc în designul meselor și al parchetului: simplitatea scoate în evidență textura și culoarea naturală a lemnului.

producator canapele cluj

. producator canapele Cluj

. producator canapele Cluj